Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

En Verden af ROS

By Ros Dining

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Denne menu bringer dig alt hvad hjertet kunne begære fra ROS's tekniske køkken. De har sammensat en menu fra øverste hylde med hovedsageligt lokale råvarer fra jyske muld. Et afbalanceret mesterværk fra det salte, søde, sure og kraftfulde køkken.

Serveringer (5)

1.

SNACKS

Kyllingechips med ramsløgsmayo Krustader med rejesalat Små chorizo ølpølser

2.

BRØD

Surdejsbrød bagt med Manitoba, serverte med økologisk smør.

3.

FORRET

Rimmede kammuslinger med blomkålscreme & cudité, syltet agurk & muslingefløde med ørredrogn & dildolie.

4.

HOVEDRET

Stegt okse med kroketter, persillerodspuré, spinatcreme, syltede røde perleløg, sennepskorn & portvinssauce med morkelhaler

5.

DESSERT

Hvid chokoladecreme på skyr med kompot på bagte solbær, havre crumble, hjemmelavet vaniljeis & sprød tuille

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

Bedømmelser af (1)

PF

Virkelig godt

Ros Dining

Lækker mad, god kok og hurtigt til at rydde op.

695 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Ros Dining

Anerkendt af White Guide for og være en af de bedste oplevelser i Jylland, så får man med Ros Dining en sublim oplevelse af velsmag.

Bag Ros dining står Marcel Rodrigues og hans dygtige team, som driver Ros Dining fra Fredericia. Han har også haft restaurant Ros i Tønder, som flere gange er blevet anerkendt af White Guide. Marcel har erfaring gennem mange års arbejde på bla. restauranterne Brøndums Hotel, Brdr. Price, Orangeriet ved kongens have og Restaurant Høst i København. Køkkenet er funderet i det bundsolide franske køkken, hvor håndværket, smag og råvarer vægtes højt. Udover de franske traditioner, bruger Ros Dining også det nordiske køkken, som med sin elegance og balance kommer ind og får det hele til og gå op i en højere enhed.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.