Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Aykut og Casper
Aykut og Casper

Chef

Aykut og Casper

Om Aykut og Casper

Vi er Aykut og Casper, to passionerede kokke med mange års erfaring fra nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Vi har arbejdet på steder som Dragsholm Slot (1 Michelin-stjerne), Restaurant Salon (Bib Gourmand), Kurhotel Skodsborg, Brdr. Price, Højby Kro og Hotel, og Florentz Café & Brasserie.

Hos GhostChef (som vi kalder vores forretning) er vi dedikerede til at levere enestående madoplevelser, hvad enten det er fine dining eller en hyggelig grillbuffet til alle slags selskaber.
Vi forstår, at forskellige mennesker har forskellige smagspræferencer og kostbehov. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af menuer, der spænder fra klassiske favoritter til innovative kreationer. Vi tager hensyn til specielle kostbehov og allergier, og vi bruger altid friske, lokale råvarer for at sikre den bedste smag og ernæringsmæssige balance.
Hos GhostChef bruger vi kun de bedste ingredienser og skaber måltider med omhu og kærlighed. Vores mål er at være dit foretrukne valg for bekvemme og velsmagende måltider, så du kan fokusere på at skabe minder og nyde øjeblikket.

Vi har hjemme i Holbæk, men kører gerne op til 200km for at være med til at lave mad til dig og dine gæster.

Aykut og Casper

Book Aykut og Casper

Priser fra 600 DKK per person

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024