Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Firmajulefrokost

Træt af kedelige jule catering menuer? Det kan vi godt forstå! For mange er firmajulefrokosten årets vigtigste begivenhed. Med chefmade får I en gourmetoplevelse leveret direkte til kontoret.

 

Julefrokost i din by og hele Danmark

Hos chefmade elsker vi julen. Lige siden 2016 har vi stået ved danske virksomheders side og hjulpet dem med at skabe uforglemmelige firmajulefrokoster. Det er den tid på året, hvor hygge, samvær og lækker mad forenes, og vi er her for at sikre, at din julefrokost bliver en ægte succes. 

Vi bringer vores ekspertise inden for mad og julefrokoster I spil, når vi arbejder sammen med vores kunder. Vi forstår, at hver virksomhed er unik, og derfor tilpasser vi hver julefrokostmenu efter jeres ønsker, behov og smag. 
Nederst på denne side kan du finde oplysninger om firmajulefrokost I din by. Uanset om du befinder dig I hjertet af københavn, aarhus eller en anden skøn dansk by, er chefmade klar til at gøre din firmajulefrokost uforglemmelig.

Hvis du skal arrangere en firmajulefrokost for din virksomhed, kan du overveje at hyre en privat kok. Hos chefmade tilbyder vi levering af skræddersyet julemenuer, hvor en kok tilbereder maden for dig og dine gæster. Dette kan være en fantastisk måde at skabe en hyggelig atmosfære, samtidig med at I får serveret lækker julemad af høj kvalitet. Chefmade arbejder sammen med de bedste restauranter I hele danmark, så hvorfor ikke tage kontakt til os I dag og komme I gang med at planlægge firmajulefrokosten.

 

Hvorfor chefmade til jeres julefrokost?

Der findes mange gode grunde til at vælge chefmade, når du skal arrangere en firmajulefrokost. Her er nogle af de vigtigste grunde:

Ekspertise: Hos chefmade har vi mange års erfaring med catering til julefrokoster og andre begivenheder. Vores erfarne kokke og personale er specialiserede i at levere mad og service af høj kvalitet, og vi har en lang liste af tilfredse kunder.

Tilpassede menuer: Vi forstår, at hvert firma har forskellige behov og præferencer, når det kommer til mad og drikke til deres julefrokost. Derfor tilbyder vi en bred vifte af menuer og muligheder, der kan tilpasses dine specifikke ønsker og behov.

Kvalitet og friske ingredienser: Vi bruger kun de bedste ingredienser og råvarer i vores madlavning. Vores mad er altid frisklavet og tilberedt med omhu, så du og dine kolleger kan nyde en lækker og sund madoplevelse.

Service og fleksibilitet: Vi er stolte af vores fremragende service og fleksibilitet. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at alle deres ønsker og behov bliver imødekommet. Vi er også fleksible i forhold til ændringer i menuer og logistik, så du kan føle dig tryg og godt taget hånd om.

Stressfri planlægning: Vi tager hånd om alt det praktiske, så du kan fokusere på at nyde jeres firmajulefrokost. Vi tager os af alt fra madlavning og servering til opvask og oprydning, så du kan slappe af og nyde aftenen sammen med dine kolleger og medarbejdere.

Ved at vælge chefmade til din firmajulefrokost kan du være sikker på at få en lækker, stressfri og vellykket begivenhed, der vil imponere dine gæster og give dem en mindeværdig oplevelse.

 

 

Trends til firmajulefrokoster

Der er altid nye og spændende tendenser til enhver begivenhed, og det inkluderer også firmajulefrokoster. Her er nogle af de seneste trends til en moderne og unik firmajulefrokost:

Plantebaseret mad: Flere og flere mennesker vælger at spise en plantebaseret kost, og dette afspejles også i cateringverdenen. Der er nu flere muligheder for at tilbyde lækker og velsmagende plantebaseret mad til julefrokoster, som kan appellere til både veganere og ikke-veganere.

Street food-inspireret mad: Street food har længe været en populær trend, og den har nu fundet vej til julefrokostmenuerne. Dette kan inkludere alt fra gourmet hotdogs og burgere til tacos og asiatisk-inspireret gadekøkkenmad.

Temabaseret mad: En anden trend er temabaseret mad, som kan inkludere alt fra et nissehue-tema til et julemarkeds-tema, hvor menuen er inspireret af traditionelle julegodter og mad.

Mindre portioner og større variation: Mange vælger nu mindre portioner og større variation i menuen, for at gæsterne kan prøve flere forskellige smagsoplevelser og retter. Dette kan inkludere mini-udgaver af traditionelle retter, tapas-stilretter eller små dessertvariationer.

Uanset hvilken trend man vælger, er det godt at have en private dining virksomhed som chefmade til at sikre, at maden er lækker, varieret og tilpasset til jeres præferencer og krav.

 

Traditioner til firmajulefrokoster

Traditioner til firmajulefrokoster kan variere afhængigt af land, kultur og arbejdsplads. Her er nogle almindelige traditioner, der ofte er forbundet med firmajulefrokoster:

Julemad: Julemaden er en vigtig del af mange firmejulefrokoster, og traditionelt inkluderer det retter som flæskesteg, andesteg, rødkål, sild, medisterpølse, brunede kartofler, risalamande og gløgg. 

Underholdning: Underholdning kan inkludere alt fra julemusik og karaoke til dans og konkurrencer. Nogle virksomheder arrangerer også en julemand, der kommer og deler gaver ud.

Udklædningstemaer: Nogle virksomheder vælger et bestemt udklædningstema, som medarbejderne kan klæde sig ud efter, f.eks. juletrøjer eller nissedragter.

Disse traditioner kan variere fra virksomhed til virksomhed, men de er alle med til at skabe en festlig stemning og styrke samarbejdet og fællesskabet på arbejdspladsen. 

 

Borddækning til firmajulefrokost

Når man dækker bord til firmajulefrokost, er der flere ting, man bør huske på for at sikre en vellykket og behagelig oplevelse for gæsterne. Her er nogle af dem:

Dekorationer: Tilføj dekorationer der passer til temaet, som f.eks. julekugler, gran og julelys. Undgå pynt der er for høje eller fylder for meget, da det kan forhindre gæsterne i at se og tale med hinanden.

Antallet af gæster: Først og fremmest skal du tage højde for antallet af gæster og sørge for, at bordet er stort nok til at rumme alle. Hvis bordet er for lille, kan det føre til trængsel og ubehag for gæsterne.

Placering af gæster: Tænk over hvor du placerer gæsterne, og sørg for at de sidder ved passende borde og nær personer, de føler sig behagelige sammen med. 

Ved at tage disse faktorer i betragtning kan du sikre en behagelig og vellykket firmajulefrokost for dig og dine gæster. 

 

Firmajulefrokost – vegansk/vegetarisk

Hos chefmade tror vi på, at alle skal have muligheden for at nyde et lækkert og velsmagende måltid, uanset om de er vegetarer eller veganere. Vi har derfor udviklet et omfattende udvalg af vegetariske og veganske retter, som både er sunde og velsmagende. Vi er opmærksomme på, at der er en stigende efterspørgsel efter vegetariske- samt veganske retter, og vi ønsker at imødekomme behovene for vores kunder. Vi tror på, at det er vigtigt at have et bredt udvalg af retter, der passer til forskellige smagspræferencer og kostbehov, så alle kan nyde god mad sammen. 

Vores vegetariske og veganske retter er lavet med omhyggeligt udvalgte friske og bæredygtige ingredienser og er fulde af smag og næringsstoffer. Vi har alt fra sprøde salater og fyldige pastaretter til smagfulde gryderetter og fyldige sandwich. Vi sikrer også, at vores vegetariske og veganske retter er fri for tilsat sukker og konserveringsmidler, så vores kunder kan føle sig sikre på, at de får sunde og velsmagende måltider.

Vores vegetariske og veganske retter er ikke kun for dem, der holder en vegetarisk eller vegansk diæt, men også for alle, der ønsker at eksperimentere med nye smagsoplevelser og sundere alternativer. Hos chefmade stræber vi efter at tilbyde et udvalg af måltider, der passer til forskellige smagspræferencer, så vores kunder kan nyde den bedste madoplevelse, uanset hvilken diæt de følger.

 

Hvad må man ikke mangle til en firmajulefrokost?

Når du holder en firmajulefrokost, må du ikke mangle god mad, drikkevarer, aktiviteter og stemningsskabende elementer. 

 

Hvad skal man have på til firmajulefrokost?

Traditionelt er det almindeligt at klæde sig I kjole eller jakkesæt til en firmajulefrokost, men det kan variere afhængigt af den specifikke arbejdsplads og arrangementets dresscode. 

 

Hvordan planlægger man en firmajulefrokost

Planlægning af en firmajulefrokost kan være en større opgave, men med god forberedelse og planlægning kan det blive en vellykket begivenhed. 

 

Hvornår starter en firmajulefrokost?

Tidspunktet for en firmajulefrokost kan variere afhængigt af arbejdsplads og arrangementets planlægning. Typisk starter en firmajulefrokost I løbet af eftermiddagen eller tidlig aften og kan vare flere timer. 

 

Firmajulefrokost image

Udvalgte opslag

SÃ¥ nemt er det at finde en privat kok

1.

Find menuer og send anmodninger

Udforsk vores store udvalg af kokke og menuer. Send anmodninger på alle dem du synes om.

2.

Kokken accepterer og I bliver enige om detaljerne

Få hurtigt svar fra kokken, og færdigør de sidste detaljer om menuen.

3.

Godkend middagen og glæd dig

Kokken står for indkøb, madlavning, anretning og servering.

Lignende opslag

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024