Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

18 års fødselsdag

At blive 18 år er en milepæl, der fortjener en uforglemmelig fejring. Lad chefmade tage byrden af planlægning og madlavning, så du kan nyde din fødselsdag fuldt ud.

 

Få en privat kok til din 18 års fødselsdag

En 18–års fødselsdag er i manges liv en af de mest mindeværdige dage, da det er her vi officielt træder ind i de voksnes rækker. Derfor kan det være lidt stressende at skulle planlægge fejringen, da der er meget, man skal have for øje. Alt skal helst gå op i en højere enhed, og inden man kridter danseskoene,skal man finde ud af, hvad der skal spises.Vi har hos chefmade skrevet lidt om, hvad man kan gøre sig af overvejelser inden den store dag for at få mest muligt ud af den. Og det er uanset om, du skal holde en fest med mange eller lidt færre gæster!

Som forældre vil man gerne være der for sit nu voksne barn til dennes 18-årsfødselsdag, og derfor er private dining med en kok, der kommer hjem til jer, et rigtig godt valg, da man ikke ender med at skulle stå i køkkenet under hele festen. Chefmades kokke sørger for at maden spiller 100%, så du og dine forældre rigtig kan nyde festen sammen med gæsterne. 

 

Mad–idéer til 18-års fødselsdag

I forhold til planlægningen af dagen er det en fordel, at du har gjort dig nogle tanker om, hvilken type mad, der skal være til festen. Da det er din særlige dag, er det vigtigt at du vælger noget, som du særligt godt kan lide. Har du været en tur i Mexico med dine forældre, kan det være man gerne vil servere noget mexicansk for sine gæster, eller hvis du skal på jordomrejse efter gymnasiet kan temaet være Social dining fra hele verdenen! Det lyder måskeen lille smule fantasiagtigt med disse ideer, hvis man selv skulle stå og lave det hele, men det er lige netop derfor, at chefmade tilbyder private dining, så I helt enkelt kan få en topkvalificeret kok hjem til at lave netop det, du ønsker. 

Desuden kan det være en god ide at have lidt styr på, hvad ens gæster har af præferencer, så man er sikker på, at de også får den bedste oplevelse af din fødselsdag. Tag eventuelt højde for vegetarer eller veganere. 

 

Både festmad og drinks skal spille

Hvis du nu ikke lige er til vin eller øl, kan det være du skal planlægge et drinkskort til din 18-års fødselsdag! Derudover er en god champagne en oplagt velkomstdrink, men man kan også planlægge en lækker cocktail, som står klar, når gæsterne kommer. Overvej også om du vil have alkoholfrie drikke til dine gæster! Chefmades kokke hjælper dig gerne med at sammensætte et drinkskort til festen, og hvis du ønsker, der skal være vin til maden, kan du spørge dem til råds, så du får noget, der passer præcis til det, der skal serveres! 

Man ved, at man har gjort det godt som vært, når både forretten, hovedretten, desserten og ikke mindst drikkevarerne har været dejlige og godt sammensat, og gæsterne går hjem med en herlig oplevelse i krop og sjæl.

 

To typer af fest

Når det kommer til at planlægge både mad og drikkevare, er det essentielt, at der er helt styr på, hvor mange gæster der kommer. Er det en stor fest eller en lille fest?

Med en kok ‘on-location’ til festen kan det være mere overskueligt at invitere flere gæster med til maden, da man ikke skal bekymre sig om at skulle kokkerere til mange mennesker – det klarer kokken for jer! Til inspiration har vi udvalgt to typer af fester, man kan overveje til sin 18-års fødselsdag.

 

Den formelle 18 års fødselsdag

En formel fest er altid et sikkert valg. Til en formel fødselsdagsfest skal det hele selvfølgelig passe sammen. Denne slags fest er for dem, som elsker det eksklusive og luksuriøse. Her er det vigtigt, at man laverbordplan og tænker påfarvekoordinering af bordopdækningen, og man kan eventuelt matche det med det tøj, man gerne vil have på til sin 18 års fødselsdag. Skal det være mere festligt og er menuen eksempelvis italiensk, kunne man for eventuelt bede gæsterne om at komme i røde, hvide og grønne farver, som er det italienske flags farver. Ligesom bordopdækningen kan være inspireret afItalien.

 

Den uformelle 18 års fødselsdag

Er man til det lidt mere uformelle og rå, er der ingen tvivl om, at man bør overveje social dining, som kan noget helt særligt! Hvis alle dine gæster kender hinanden i forvejen, kan bordplanlægningen også være mindre vigtig. På den måde kan gæsterne nemligsætte sig, hvor de har lyst til, og snakken kan blive mere intim og løssluppen. Social dining er blevet et meget populært koncept, hvor man har mulighed for at give smagsløgene en helt specieloplevelse. En uformel fest behøver heller ikke nogen dresscode og gæsterne kan møde op i det, de synes passer til lejligheden.

18 års fødselsdag image

Udvalgte opslag

Så nemt er det at finde en privat kok

1.

Find menuer og send anmodninger

Udforsk vores store udvalg af kokke og menuer. Send anmodninger på alle dem du synes om.

2.

Kokken accepterer og I bliver enige om detaljerne

Få hurtigt svar fra kokken, og færdigør de sidste detaljer om menuen.

3.

Godkend middagen og glæd dig

Kokken står for indkøb, madlavning, anretning og servering.

Lignende opslag

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024