Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

20 års fødselsdag

Hos chefmade tilbyder vi den perfekte løsning til din 20 års fødselsdag med med en privat kok. Lad en professionel tilpasser menuen til alle behov, tage sig af opvasken og skabe en luksuriøs feststemning.

 

Få en privat kok til din 20 års fødselsdag

Det er stort, når nogle I familien fylder rundt. Men vi kender alle følelsen af, hvordan især markeringen af en 20 års fødselsdag er en helt særlig begivenhed I familien. Det kan dreje sig om én, der er flyttet hjemmefra eller én, som stadig bor hjemme – I begge tilfælde er der tale om familiens “store barn”, der nu både må tage lån, drikke drinks… og som med stor sandsynlighed nu endelig sætter pris på kulinarisk mad på lige fod med ethvert andet voksent menneske. Af denne grund kommer vi hos chefmade med et forslag til, hvordan man som familie kan arrangere en succesfuld 20 års fødselsdag.

Det kan man nemlig ved at hyre en privat kok, der kommer hjem I privaten og laver mad. På den måde har man garanti for, at der er tid til familiært nærvær og opmærksomhed til fødselaren. Ingen I familien kommer til at stresse over indkøb og madlavning, men familien og alle gæster kommer I stedet til at dele oplevelsen af en exceptionel, lækker gastronomisk oplevelse I hjemlige rammer. At hyre en kok til at tilberede fødselsdagsmiddagen I hjemmet, er den perfekte gave til hele familien. Det betyder nemlig, at kan læne sig tilbage og nyde den store dag

 

Gør din 20 års fødselsdag til en uforglemmelig oplevelse

Der er mere til idéen end fordelene ved at spare besværet med at skulle stå for madlavningen. Det er nemlig professionelle kokke, der kan bookes via vores hjemmeside chefmade.dk. De har erfaring med alle slags menuer, og ved hvordan de kan skabe en uforglemmelig smagsoplevelse for alle, der er med til fødselsdagen. Din private kok kan også hjælpe dig med at tilpasse forskellige menu ideer til din 20 års fødselsdag, så den passer til de diætbehov og allergier, som enkeltegæster eventuelt måtte have. Men det bedste er, at I kan indgå i det forberedende arbejde med hensyn til at beslutte, hvilke retter, der skal serveres på dagen. Uanset om temaet handler om fødselarens livret, eller om I hellere vil have en helt ny spise-oplevelse, som ingen af gæsterne har prøvet før, så kan det klares med en privat kok fra chefmade. 

Vores kokke har en bred vifte af færdigheder og viden om tilberedning af mad, tilberedningsmetoder, krydderier m.m., og de ved, hvordan maden skal præsenteres. I forhold til et restaurantbesøg, er der også den fordel ved en privat kok, at de har mere overskud til at tage sig af særlige behov og ønsker. I tilfælde af at festensmidtpunkt aldrig har brudt sig om koriander, så er det jo en skam ikke at kunne fravælge koriander til sin egen runde fødselsdag. Denne slags særheder kan man roligt fortælle til sin kok, der møder op med en vilje til at levere et top-serviceniveau og en menu, der er ligesom, I ønsker den. Ved at booke en privat kok til dit 20 års-fødselsdagsarrangement, vil du ikke kun være sikker på, at der bliver serveretlækker mad for dine gæster, men du kan også være sikker på, at den vil være visuelt tiltalende. En personlig kok tilføjer et ekstra niveau af luksus til din fødselsdagsfest. Det giver en intim og unik spiseoplevelse, som vil blive husket i mange år fremover.

 

Tid til samvær

Madlavning kan være en krævende aktivitet. Timingen skal overholdes, råvarerne skal være i orden, der skal ikke glemmes noget, når der bliver købt ind – og forventningspresset til maden til en rund fødselsdag, gør ikke madlavningen nemmere. Hvis noget går galt, kan det blive til en ren katastrofe. Når man samtidig med et potentielt ragnarok i køkkenet, også skal sørge for at byde ordentligt velkommen og være med til at skabe en god og afslappet stemning til de ankomne gæster, så kan alle elementerne i en madlavningsproces virke helt uoverskuelige. Det er netop derfor, at det er en fremragende investering at hyre en privat kok, hvis man planlægger et stort arrangement. Det er nemlig en opgave i sig selv at skulle være vært, og derfor kan det være en stor fordel at uddelegere en del af de meget krævende opgaver – såsom madlavningen. Gennem vores hjemmeside er det simpelt at bestille en kok, der passer til de præcise behov, I har til et bestemt arrangement.

20 års fødselsdag image

Udvalgte opslag

Så nemt er det at finde en privat kok

1.

Find menuer og send anmodninger

Udforsk vores store udvalg af kokke og menuer. Send anmodninger på alle dem du synes om.

2.

Kokken accepterer og I bliver enige om detaljerne

Få hurtigt svar fra kokken, og færdigør de sidste detaljer om menuen.

3.

Godkend middagen og glæd dig

Kokken står for indkøb, madlavning, anretning og servering.

Lignende opslag

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024