Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

30 års fødselsdag

At fylde 30 er en milepæl i mange menneskers liv. Det store 3-0 kan føles som den første markering af, at ungdommen slutter og voksenlivet begynder. Derfor er din 30 års fødselsdag den perfekte anledning til at holde et brag af en fest.

 

Få en privat kok til din 30 års fødselsdag

At fylde 30 år kan for mange være både stort og skræmmende. De forvirrende 20’ere er slut og foran står de skræmmende, meget voksne 30’ere. Det kan være starten på noget nyt og spændende. Det kan være en oplagt tid til at reflektere og til at se fremad. Vi forstår, at det at fylde 30 år er en stor begivenhed, og 30 år er en fantastisk alder. Derfor mener vi også, at man bør fejre sine 30 år med stil, hvilket der findes et hav, man kan gøre på.

Som nævnt findes der mange måder at fejre den store dag på. Du kan for eksempel tage på solo- eller kæreste-tur til en storby, invitere vennerne I en forlystelsespark og bruge hele dagen på at køre I rutsjebaner. Måske har du været til flere 30 års fødselsdage og har fået inspiration. Måske er du den første I venneflokken, der fylder 30 og har brug for nogle gode idéer. Netop dette vil vi præsentere dig for på denne side. 

 

Hold en fest med private dining

En oplagt måde at fejre sin 30 års er selvfølgelig at holde en fest. Her er private dining en fantastisk måde at sætte prikken over i’et og skabe lige den fest, du ønsker. Uanset om det er en fest i ro og mag med dine nærmeste eller abefest natten lang, er mad vigtigt og kan være med til at skabe de perfekte rammer. Ved private dining lejer du en kok, der står for at skabe den helt rette menu til din 30 års fødselsdag. På den måde kan du nyde din store dag sammen med dine gæster.

 

Lej en kok og lås op for en masse muligheder

Hos chefmade har du mulighed for at leje en kok, som kommer hjem til dig på din store dag. Her vil det fungere præcist som på en restaurant, vil kokken kræse om detaljerne og sørge for en madoplevelse, der sidder lige i skabet. Denne mulighed er oplagt for dig, som elsker mad – uanset om det er gourmet eller ej. Det er også oplagt for dig, der hellere vil nyde dage og koncentrere dig om dine gæster fremfor at stå i køkkenet hele aftenen. Kokken vil sørge for, at køkkenet er lige så rent, som det var ved ankomst, når personen forlader stedet.

Ved at leje en kok hos chefmade har du mulighed for at få madoplevelser af international karakter. Det kan være alt fra italiensk til vietnamesisk. Vil du hellere fejre din 30 års med danske retter fra Fyn eller Mols, er dette også en mulighed. Der findes både noget for dig, der er til smørrebrød og dig, der er vegetar. Vil du for alvor slappe af eller blot overraskes, kan du også vælge at lade kokken bestemme menuen. At leje en kok er kort sagt en fantastisk måde at fejre en 30 års fødselsdag på.

 

Få en helhedsoplevelse med private dining

For mange betyder 30 en større grad af selvrefleksion og selvbevidsthed. Det betyder mere bevidsthed om og fokus på gode oplevelser og gode minder. En 30 års fødselsdag er en oplagt dag til at skabe gode minder og give en helhedsoplevelse til både dig og dine gæster. Den helt rette kok kan være med til at gøre festen til en, som hverken du eller dine gæster glemmer. Private dining er en fantastisk måde at få den personlige og særlige oplevelse, som gør din 30 års helt unik. Du og dine gæster får præsenteret retterne præcis som på restaurant. Det giver samtidig en frihed at vide, at du ikke skal bekymre dig om, hvornår restauranten lukker.

 

Hvor skal festen holdes?

Når du skal holde din 30 års fødselsdag, bestemmer du helt selv, hvor du vil holde festen henne. Det kan blandt andet være hjemme hos dig selv eller i et lejet festlokale. Uanset hvor du holder din fest henne, vil det være muligt at leje en kok fra chefmade. 

 

Den perfekte vinmenu

Private dining er en fantastisk måde at skabe mere ro omkring din fødselsdag. Her skal du hverken tænke på indkøb, madlavning eller oprydning. Med private dining er det også muligt at få den perfekte vinmenu til maden eller skabt din egen signatur-drink.

30 års fødselsdag image

Udvalgte opslag

Så nemt er det at finde en privat kok

1.

Find menuer og send anmodninger

Udforsk vores store udvalg af kokke og menuer. Send anmodninger på alle dem du synes om.

2.

Kokken accepterer og I bliver enige om detaljerne

Få hurtigt svar fra kokken, og færdigør de sidste detaljer om menuen.

3.

Godkend middagen og glæd dig

Kokken står for indkøb, madlavning, anretning og servering.

Lignende opslag

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024