Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

40 års fødselsdag

At fylde 40 år er en milepæl. Der er mange måder at fejre det på. En god måde at markere begivenheden på er at holde en fødselsdagsfest, hvor venner og familie kan samles for at fejre dig

Få en privat kok til din 40 års fødselsdag

Fejr din nye alder med social dining

En fantastisk måde gøre en 40-års fødselsdag særlig er ved at fejre den med social dining. En mand elle kvindes 40 års fødselsdag er den oplagte mulighed for at nyde lækre retter, skabe unikke minder og fejre livet. God mad bringer dig og dine gæster tættere sammen ved at lade samtaler flyde, mens I deler et måltid. Med social dining lader du maden være omdrejningspunktet. Her serveres maden på store fade og deles mellem gæsterne. Frem for den klassiske opdeling i forret, hovedret og dessert, bliver maden præsenteret i temaer. Er du livsnyder og vil du give dig selv eller en du holder af en unik fødselsdagsgave, er social dining en oplevelse værd.

 

Fordele ved at fejre din fødselsdag med social dining

Der kan være flere fordele ved at fejre din fødselsdag med både social dining og private dining. Begge oplevelser kan give dig den restaurantoplevelse, du altid har drømt om, og der er utallige menu ideer til 40 års fødselsdag. Social dining kan skabe en fælles oplevelse, du deler sammen med dine gæster. På den måde er du sikker på at skabe unikke minder for livet. Er du mere til en traditionel restaurantoplevelse, er private dining den perfekte måde at fejre 40, flot og fabelagtig.

Ved både private og social dining lejer du en kok, der kommer til dit hjem. Du kan også udvælge en særlig lokation og få en kok med dig. Kokken sørger for den kulinariske ramme om din fødselsdag med sans for detaljen. Og hvilken bedre måde at markere indgangen til dit nye årti på?

 

40 er det nye 30

40 siges at være det nye 30. At fylde 40 er for mange en stor og betydningsfyld begivenhed. Det markerer starten på et nyt kapitel i ens liv. Ungdommen er for alvor bag en og mange har stiftet den familie, de drømte om. 40 symboliserer visdom og erfaring, opnået gennem fire årtier på denne klode. Her vil vi gerne inspirere dig til hvordan du bedst fejre din nye alder. Uanset om du er til fest og farver, den rolige fejring med familie og venner, en fejring under varme himmelstrøg eller noget helt fjerde, kan de rette rammer være afgørende for at træde ind i dit nye årti.

 

Læn dig tilbage og nyd din fødselsdag

Vigtigst af alt giver både private og social dining dig mulighed for at slippe al stress og jag. Det kan give dig et pusterum fra hverdagen og plads til at nyde din dag i fulde drag. Det er forståeligt at du gerne vil markere din 40 års dag. Og en fantastisk måde at gøre det på er ved at uddelegere alle opgaver omkring det praktiske og forkæle dig selv. Der er helt sikkert en masse logistik og praktik omkring job, børn, familie, venner – you name it – i din hverdag. Det slipper du for med private og social dining.

 

Slip for al praktikken og nyd en velfortjent fejring

Din 40 års skal først og fremmest være din dag. Det skal være en dag, du nyder sammen med dine gæster. Både private og social dining har den fordel, at der er taget hånd om alt omkring mad, rengøring og opvask. Kokken eller kokkene står for de praktiske opgaver, samtidig med de skaber den perfekte, kulinariske oplevelse, du drømmer om. En kok, der kommer hjem til dig og skaber den samme helhedsoplevelse, som du ville få på en restaurant. Det kan være den perfekte måde at træde ind i 40’erne på.

 

Sæt prikken over i'et med en vinmenu eller din egen signaturdrink

Nu hvor du fylder 40 år, er du forhåbentlig et fantastisk sted i dit liv. Vælger du at fejre din dag med private eller social dining, kan den perfekte vinmenu eller signaturcocktail være med til at sætte prikken over i’et. Den rette vin eller den rette drink vil løfte din restaurantoplevelse til nye højder. Det kan selvfølgelig også være den perfekte måde at starte en vild abefest med manér. Du kan selvfølgelig stå for egne drikkevarer, men mange steder kan du med private og social dining få kreeret den perfekte vinmenu eller din egen signaturcocktail, der passer perfekt til maden eller dit tema.

Uanset hvordan du vælger at fejre din 40 års fødselsdag, håber vi du er blevet inspireret til, hvordan det kan løbe af stablen. Det vigtigste er dog først og fremmest at nyde dagen og nyde at et helt frisk årti ligger for dine fødder – klar til at blive erobret og indtaget med stil.

40 års fødselsdag image

Udvalgte opslag

Så nemt er det at finde en privat kok

1.

Find menuer og send anmodninger

Udforsk vores store udvalg af kokke og menuer. Send anmodninger på alle dem du synes om.

2.

Kokken accepterer og I bliver enige om detaljerne

Få hurtigt svar fra kokken, og færdigør de sidste detaljer om menuen.

3.

Godkend middagen og glæd dig

Kokken står for indkøb, madlavning, anretning og servering.

Lignende opslag

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024