Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

70 års fødselsdag

At fylde 70 er ikke nogen let sag. Du har ramt dit livs efterår med al den visdom og glæde livet har bragt dig. Netop derfor er der grund til at markere denne særlige dag. Her får du inspiration til hvordan.

 

Få en privat kok til din 70 års fødselsdag

Skab unikke minder med din familie

Nu, hvor du har levet et langt liv – med forhåbentlig mange år til gode endnu – er det naturligt, at markere din dag. Med tryk på din. Du har formodentlig skabt et rigt liv for dig selv med et væld af relationer. Det kan være du har skabt din egen familie med ægtefælle, børn, svigerbørn og muligvis børnebørn. Det kan være du har en tæt cirkel af venner. En oplagt mulighed er naturligvis at markere din dag med dine tætteste relationer. Her er social dining en fantastisk måde at samles med fantastisk mad – og dig naturligvis – i centrum.

 

Nyd din dag til fulde

Med en privat kok vil han eller hun sørge for al det praktiske. Det er naturligvis dig, der bestemmer hvilken genre af mad kokken fremstiller. Men alt omkring planlægning af indkøb, forberedelserne og oprydning og rengøring af dit køkken – det overlader du trygt til kokken. Du skal ikke løfte en finger. På den måde kan du slappe af, fokusere på dine gæster og til fulde nyde både din dag, at være centrum og den mad, kokken fremstiller til dig og dine gæster. Det er kort sagt en fantastisk måde at fejre dig selv, dine milepæle og dit liv på.

 

Husk at fejre din dag 

Uanset hvordan du vælger at markere din runde fødselsdag, håber vi at du husker at gøre det. Livet skal leves, mens vi har det, og det er vigtigt at markere de store begivenheder som runde fødselsdage. En 70 års er ingen undtagelse. Der er ingen regler for, hvordan du skal fejre den, så længe det bliver i din ånd. Og forhåbentlig er du nu blevet lidt klogere på, hvordan din perfekte fødselsdag skal fejres.

 

Brug social dining som samlingspunkt mellem generationer

At du gerne vil fejre din dag med både venner, børn, svigerbørn og børnebørn er fuldt forståeligt. Her er social dining en fantastisk mulighed for at samles på tværs af generationer. Ved social dining kommer du og dine gæster ud på en kulinarisk rejse. Her er maden i centrum. Man deles om maden frem for at side med hver sin tallerken og retterne udvælges ud fra temaer. Det er en oplagt mulighed til din 70 års fødselsdag. Først og fremmest giver det dig mulighed for at overlade madlavningen til andre. Og så giver det dig en unik mulighed for at sammensætte en menu, der passer til alle aldersgrupper. Du skal selvfølgelig vælge et tema, der passer til dig. Uanset om du er til finere fransk madlavning eller klassisk smørrebrød. Men social dining giver dig også mulighed for at vælge et tema tilpasset de yngste. Og netop fordi I deles om maden kan dette give nye smagsoplevelser til både store og små.

 

Lej en privat kok, der står for det hele

At fylde 70 er den perfekte anledning til forkæle dig selv. Er det en 70 årsfødselsdag for en kvinde, kan det være i form af et ophold på en kro, i en spa eller på et luksushotel. Det kan være du drømmer om en rejse til sydens sol, en vandreferie i bjergene eller en kulturel oplevelsesrejse til en storby. En oplagt mulighed er også at leje en privat kok. Det kan både lade sig gøre i dit eget hjem eller til en til lejligheden særligt udvalgt lokation. Der er et hav af fordele ved at leje en privat kok, når du skal holde fødselsdag. Det giver dig muligheden for at få en madoplevelse i verdensklasse. Du kan få den fulde restaurantoplevelse i eget hjem. Kokken sørger for at kredse lige så meget om detaljerne som på restaurant. Sidst, men ikke mindst slipper du for al det praktiske med en privat kok.

 

En oplevelse for livet 

Om man er mand eller kvinde er en 70 års fødselsdag er den perfekte anledning til en oplevelse for livet. Det er et privilegium og ikke alle forundt at blive 70 år – at leve i syv årtier. Der er ingen tvivl om, at både kro-ophold og rejser giver dig minder for livet. Det er en mulighed for dig at komme ud af hverdagens rutiner og markere denne begivenhedsrige dag. Social dining og at leje en privat kok har de fordele, at det er en fantastisk måde at inkludere dine nærmeste i fejringen af dit liv. Mad samler mennesker på tværs af generationer. Det er en fantastisk måde at introducere smage fra din barndom til dine børn og børnebørn og samtidig bringe dig tættere på dem. Det er en måde at involvere alle i din store dag, og det er en måde at give alle uanset alder en oplevelse for livet.

70 års fødselsdag image

Udvalgte opslag

Så nemt er det at finde en privat kok

1.

Find menuer og send anmodninger

Udforsk vores store udvalg af kokke og menuer. Send anmodninger på alle dem du synes om.

2.

Kokken accepterer og I bliver enige om detaljerne

Få hurtigt svar fra kokken, og færdigør de sidste detaljer om menuen.

3.

Godkend middagen og glæd dig

Kokken står for indkøb, madlavning, anretning og servering.

Lignende opslag

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024