Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

80 års fødselsdag

Fyld 80 år med stil! Chefmade.dk tilbyder en uforglemmelig 80-års fødselsdag med en professionel kok, der sørger for alt fra menuen til rengøringen. En skræddersyet oplevelse for ældre, der ønsker at nyde dagen uden bekymringer.

 

Få en privat kok til din 80 års fødselsdag

Det er stort at fylde 80 år – ikke alle får oplevelsen – og derfor skal den også fejres med manér. Når man fylder 80, er det tid til at fejre alle de store milepæle, man har nået i sit liv. Det er en tid til at reflektere over alle de op- og nedture, man har været igennem, og se tilbage på dem med stolthed og taknemmelighed. En lille udfordring kan være, at man ikke længere kan overskue at skulle sørge for forplejning til familie og venner, når de kommer forbi for at lykønske på dagen, hvor man fylder 80. En mulighed er derfor at invitere alle pårørende på restaurant.

Som 80-årig har man det nogle gange bedre med at holde begivenheden i hjemmet, så der ikke skal bruges energi på transport og på at omstille sig til nye omgivelser. Derfor er det en ideel løsning til den 80-års fødselsdag at leje en kok. Med private dining kan man sikre, at den 80-års fødselsdag bliver en succes. Det kan man godt selvom man er ved at komme op i årene og måske ikke længere kan overskue alle processer, der er forbundet med at skulle lave en middag. Alt, hvad man som 80-årig skal bekymre sig om, er at nyde selskabet.

 

Nyd dagen uden behov for at gæsterne hjælper

Den største fordel ved at hyre en hjemmekok er, at kokken også kan tage sig af rengøringen. På normal vis, når familien besøger farmor eller mormor på 80, så hjælper de lige med at bære tallerkner ud og stille dem i opvaskemaskinen. Det behøver de ikke i dag! Bestiller man en hjemmekok, så bliver der efterfølgende sørget for rengøring og opvask. Både gæster og fødselar kan tænke på alt andet.

Det er en kæmpe gave, da vi alle kender oplevelsen af, at køkkenet ligner en krigszone, efter man har lavet mad til et selskab. Det kan der ikke nødvendigvis gøres noget ved, hvis man også skal sørge for at spise, imens maden er varm. Alle disse problemer bliver løst ved at hyre en hjemmekok, som tager sig af alle opgaver før, under og efter madlavningen. Din private kok forlader først køkkenet igen, når det er helt rent og pletfrit. Det eneste, du skal gøre, er at beslutte hvilket kulinarisk tema, du kunne tænke dig at dele med familie og venner.

 

En 80-års fødselsdag, som man ikke glemmer

Selvom en svigtende hukommelse følger med alderen, så sørger chefmade.dk for at din 80-års fødselsdag bliver en uforglemmelig dag. En fuldendt og professionel menu, som bliver lavet i eget køkken, vil blive husket i mange år fremover. Det bedste er, at du selv kan få indflydelse på menuen. Foretrækker du klassisk dansk mad, som vækker minder fra barndommen? Eller vil du hellere præsentere dine gæster for en eksotisk oplevelse, såsom autentiske italienske retter eller delikatesser fra det franske køkken? Du kan på forhånd fortælle, hvad du ønsker, og lade chefmade hjælpe med at finde den rette menu.

 

Mad på en ny måde

Når du lejer en kok, kan du f.eks. vælge en menu med udgangspunkt i årstiden. Ligeledes kan du vælge ud fra måden, som i gerne vil være sammen på – om konceptet skal være som i social dining, hvor man deler tallerkner eller om i skal være mange små retter. Valget er dit, og det eneste praktiske, du skal gøre er at bestille en hjemmekok fra. Der bliver sørget for indkøb, sammensætning af menuen, madlavning og alle de små detaljer udenom. Når man er 80, er det en stor gave, at kunne fokusere på samvær og hygge uden at skulle skænke det praktiske arbejde en tanke. Alt dette er tænkt ind i konceptet bag privat dining.

 

Det bliver en uforglemmelig dag

Med en hjemmekok på din 80-års fødselsdag, er du sikker på en fuldendt oplevelse fra start til slut. Det eneste, du skal gøre, er at skåle og sige velkommen. Kokken klarer resten. Du kan være sikker på, at der bliver leveret service til et niveau, som er svært at glemme igen. Hvis du vælger en ukendt eller eksotisk menu, vil maden blive udførligt præsenteret, så alle er med på, hvad I får at spise, og hvor retterne kommer fra. Derfor kan private dining også gå hen og blive en helt kulturel oplevelse, til hvis nu man er eventyrlysten. Der vil blive taget godt hånd om allergener og særlige behov, da hjemmekokkene er vant til, at der skal samles informationer forud for planlægningen af et selskab.

80 års fødselsdag image

Udvalgte opslag

Så nemt er det at finde en privat kok

1.

Find menuer og send anmodninger

Udforsk vores store udvalg af kokke og menuer. Send anmodninger på alle dem du synes om.

2.

Kokken accepterer og I bliver enige om detaljerne

Få hurtigt svar fra kokken, og færdigør de sidste detaljer om menuen.

3.

Godkend middagen og glæd dig

Kokken står for indkøb, madlavning, anretning og servering.

Lignende opslag

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024