Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

90 års fødselsdag

At runde 90 er en helt særlig bedrift. Det er en dag, som bør markeres og fejres med manér. Lad Chefmade stå for planlægning, madlavning og oprydning, så du kan nyde en fantastisk aften uden bekymring.

 

Få en privat kok til din 90 års fødselsdag

Fejr dagen med ekstra god mad

En af måderne vi ofte samles her i Danmark er rundt om mad og drikke. Derfor er det oplagt at tale mad, når vi taler fejring. Uanset om du er til gourmet og michelin, til smørrebrød og bondemadeller til internationale smage. Når man er 90, eller skal fejre en på 90, kan det hurtigt blive et endnu større projekt at skulle koordinere en middag. Om der kommer 2, 10 eller 30 gæster, skal der stadig planlægges, handles, kokkereres, serveres og ryddes op igen.

 

Gør det nemt med en kok hos dig

Fremfor at døje med alt bøvlet, kan du gøre det nemt ved at få en kok hos dig. Lej en kok, og lad ham eller hende så for al praktikken, og frem for alt; stå for maden. Det giver fødselaren og gæsterne mulighed for at kunne slappe meget mere af og fokusere 100% på den store dag.

En anden fordel ved at have en kok hjemme er at festlighederne kan foregå i trygge rammer. Det kan være en vigtig faktor, hvis man selv er, eller man får mange gæster, som måske har brug for særlige hensyn. Det kan være et spørgsmål om tryghed, eller særlige faciliteter og adgang til f.eks. rollatorer, kørestole eller andet.

 

Slip for det hele – lad din private kok bestemme

Hvis arrangementet du vælger at holde, skal give dig så lidt bøvl og bekymringer, som overhovedet muligt, så lad en privat kok bestemme det hele. Han eller hun kan helt frit sammensætte en menu. Det betyder altså, at du hverken skal handle, lave mad, servere, gøre rent eller stå for at planlægge og overveje, hvad der skal være på tallerkenen. Det kan næsten ikke blive nemmere, og det er samtidig super dejlig mad. Meget mere kan man ikke bede om på sådan en særlig dag.

Skulle du også ønske, at dagen skal foregå et særligt sted eller maden skal kombineres med særlig god vin, så kan du også lade dem stå for planlægningen heraf.

 

Bliv inspireret af verdens køkkener

I vores store verden er der rigtig mange bud på god mad. Måske har dagens hovedperson rejst meget i et bestemt land. Måske er der en forkærlighed til et bestemt sted. Eller måske har de bare hørt eller læst meget om et bestemt område, og fået nysgerrigheden i gang. 

En menu kan nemt sammensættes ud fra sådan en inspiration. Måske dagens mad skal være italiensk, svensk eller vietnamesisk.

 

Bliv inspireret af gæsterne

Måske har du en gæst, som er fra et andet land. Det kan være, der er en gæst, som har lært dig at spise noget bestemt. Det kan være der kommer mange børn, og du derfor vil gå efter en mere børnevenlig menu. Måske kommer der mange, der elsker helt almindelig dansk mad, og så vil du måske vælge derudfra.

 

Bliv inspireret af dit liv

Når man bliver 90, har man unægteligt levet i ganske lang tid, og fået nogle oplevelser med sig. Tænker du tilbage på dit, eller fødselarens, liv, er der måske noget særligt, der står frem. Det kan være en rejse, en bolig, et barndomsminde eller måske en helt unik middag. Minderne kan måske inspirere den menu, der skal sættes sammen til den store dag.

 

Private dining er for alle 

At få en privat kok hjemme hos dig hedder private dining. Udover de mange fordele, som vi allerede har været inde på, så er det ganske enkelt velegnet for alle. Der kan tages hensyn til store og små, unge og gamle. Det kan være for 2 eller 200. Det foregår i dit eget hjem, i velkendte rammer. Du kan også vælge at få en privat kok ud til en anden lokation, hvis du har valgt, at det er der, din fest skal holdes.

90 års fødselsdag image

Udvalgte opslag

Så nemt er det at finde en privat kok

1.

Find menuer og send anmodninger

Udforsk vores store udvalg af kokke og menuer. Send anmodninger på alle dem du synes om.

2.

Kokken accepterer og I bliver enige om detaljerne

Få hurtigt svar fra kokken, og færdigør de sidste detaljer om menuen.

3.

Godkend middagen og glæd dig

Kokken står for indkøb, madlavning, anretning og servering.

Lignende opslag

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024