Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuAt runde 90 er en helt særlig bedrift. Det er en dag, som bør markeres og fejres med manér. Lad Chefmade stå for planlægning, madlavning og oprydning, så du kan nyde en fantastisk aften uden bekymring.
Fejr dagen med ekstra god mad
En af måderne vi ofte samles her i Danmark er rundt om mad og drikke. Derfor er det oplagt at tale mad, når vi taler fejring. Uanset om du er til gourmet og michelin, til smørrebrød og bondemadeller til internationale smage. Når man er 90, eller skal fejre en på 90, kan det hurtigt blive et endnu større projekt at skulle koordinere en middag. Om der kommer 2, 10 eller 30 gæster, skal der stadig planlægges, handles, kokkereres, serveres og ryddes op igen.
Gør det nemt med en kok hos dig
Fremfor at døje med alt bøvlet, kan du gøre det nemt ved at få en kok hos dig. Lej en kok, og lad ham eller hende så for al praktikken, og frem for alt; stå for maden. Det giver fødselaren og gæsterne mulighed for at kunne slappe meget mere af og fokusere 100% på den store dag.
En anden fordel ved at have en kok hjemme er at festlighederne kan foregå i trygge rammer. Det kan være en vigtig faktor, hvis man selv er, eller man får mange gæster, som måske har brug for særlige hensyn. Det kan være et spørgsmål om tryghed, eller særlige faciliteter og adgang til f.eks. rollatorer, kørestole eller andet.
Hvis arrangementet du vælger at holde, skal give dig så lidt bøvl og bekymringer, som overhovedet muligt, så lad en privat kok bestemme det hele. Han eller hun kan helt frit sammensætte en menu. Det betyder altså, at du hverken skal handle, lave mad, servere, gøre rent eller stå for at planlægge og overveje, hvad der skal være på tallerkenen. Det kan næsten ikke blive nemmere, og det er samtidig super dejlig mad. Meget mere kan man ikke bede om på sådan en særlig dag.
Skulle du også ønske, at dagen skal foregå et særligt sted eller maden skal kombineres med særlig god vin, så kan du også lade dem stå for planlægningen heraf.
I vores store verden er der rigtig mange bud på god mad. Måske har dagens hovedperson rejst meget i et bestemt land. Måske er der en forkærlighed til et bestemt sted. Eller måske har de bare hørt eller læst meget om et bestemt område, og fået nysgerrigheden i gang.
En menu kan nemt sammensættes ud fra sådan en inspiration. Måske dagens mad skal være italiensk, svensk eller vietnamesisk.
Måske har du en gæst, som er fra et andet land. Det kan være, der er en gæst, som har lært dig at spise noget bestemt. Det kan være der kommer mange børn, og du derfor vil gå efter en mere børnevenlig menu. Måske kommer der mange, der elsker helt almindelig dansk mad, og så vil du måske vælge derudfra.
Når man bliver 90, har man unægteligt levet i ganske lang tid, og fået nogle oplevelser med sig. Tænker du tilbage på dit, eller fødselarens, liv, er der måske noget særligt, der står frem. Det kan være en rejse, en bolig, et barndomsminde eller måske en helt unik middag. Minderne kan måske inspirere den menu, der skal sættes sammen til den store dag.
At få en privat kok hjemme hos dig hedder private dining. Udover de mange fordele, som vi allerede har været inde på, så er det ganske enkelt velegnet for alle. Der kan tages hensyn til store og små, unge og gamle. Det kan være for 2 eller 200. Det foregår i dit eget hjem, i velkendte rammer. Du kan også vælge at få en privat kok ud til en anden lokation, hvis du har valgt, at det er der, din fest skal holdes.
1.
Find menuer og send anmodninger
Udforsk vores store udvalg af kokke og menuer. Send anmodninger på alle dem du synes om.
2.
Kokken accepterer og I bliver enige om detaljerne
Få hurtigt svar fra kokken, og færdigør de sidste detaljer om menuen.
3.
Godkend middagen og glæd dig!
Kokken står for indkøb, madlavning, anretning, servering og rengøring.
Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327
© Chefmade ApS 2024