Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Brunch

Book en professionel kok til dit virksomhedsarrangement og forkæl dine medarbejdere med en afslappet brunch om fredagen inden weekenden eller som en god start på ugen om mandagen. Der er masser af gode grunde til at få en lækker brunch.

 

Få en privat kok til jeres brunch

Book en professionel kok til dit virksomhedsarrangement og forkæl dine medarbejdere med en afslappet brunch om fredagen inden weekenden eller som en god start på ugen om mandagen. Der er masser af gode grunde til at få en lækker brunch. Hvis I skal have besøg af nye samarbejdspartnere og ønsker at skabe en afslappet og god stemning, er en brunch helt perfekt til formålet. En brunchbuffet kan også være en god løsning til et åbent hus arrangement eller til en reception. Måske skal I fejre en milepæl eller et jubilæum? Under alle omstændigheder kan chefmade hjælpe med lige præcis jeres arrangement, og vi har erfaring inden for både restaurationsbranchen samt eventkoordinering, så vi kan stå for alle elementerne af en fantastisk brunch.

 

Brunch ud af huset i Aarhus, Aalborg, Odense og København

Med en lækker brunch fra chefmade kan du få smagfuld selvforkælelse i hele Danmark. Alt efter, hvor i landet man kommer fra, kan der være delte meninger om, hvad en brunch skal kunne. Vi ruller den store menu ud, så du og dine gæster kan få en rolig start på dagen med alt, hvad hjertet kan begære af brunchpølser, æg, bacon og en kavalkade af andre bastante og smagfulde retter. Eller, hvis I er mere til det elegante og lette, er det måske lækre tynde crepes, franske oste og frisk frugt og bær, som kommer på bordet. Ligemeget om det er det ene, det andet, eller noget derimellem, så står vi klar til at opfylde jeres ønsker.

 

Bestil brunch ud af huset - Få det som du vil

Brunch kan have en bred vifte af udtryk, fra en enkelt portion med for eksempel blødkogte æg, yoghurt og hjemmelavet müsli til rundstykker med pålæg og ost samt en smule frisk frugt som afslutning. Men brunch findes også som en buffetoplevelse, hvor man selv kan vælge mellem et væld af forskellige retter og endda vende tilbage til brunchbuffeten flere gange. Denne form inviterer også til, at man tager sig god tid til at nyde maden og samtidig have en hyggelig samtale. Drikkevarer til brunch inkluderer typisk te, kaffe og juice, men det er også helt almindeligt med en smule bobler, såsom Cava, Prosecco eller måske endda champagne. Cocktails kan også være en del af menuen, som for eksempel en frisk Mimosa eller Bellini. Hvis du har haft en sen aften forud for brunchen, kan en Bloody Mary naturligvis også gøre underværker. Med chefmade kan du få skræddersyede løsninger. Overvej for eksempel at overraske konfirmanden med brunch som mad til konfirmationsfesten.

 

Med en brunch kan du være sikker på, at der er noget for enhver smag

Valgfriheden er stor, når man beslutter sig for at få en brunch ud af huset med chefmade. Uanset om det er en buffet eller en anretning, så er der ofte mange forskelligartede elementer i en brunch, og du kan derfor slappe helt af og være sikker på, at alle bliver glade. Skulle nogle af dine gæster have særlige præferencer, være vegetare eller veganere, eller nogle som lider af allergier, så kan vi også sikre, at de får en ligeså god dag som resten af gæsterne.

 

Få en skøn og afslappet brunch til din fødselsdag

Som årene går har vi en tendens til at blive dårligere til at fejre vores fødselsdag, og når vi gør, virker det ofte som om det mest er for gæsternes skyld. Derfor foreslår vi, at du forkæler dig selv, din familie og venner med en kok til din fødselsdag, som kan lave en fantastisk fødselsdagsbrunch. Sæt flagene på bordet og lad vores samarbejdspartnere sætte scenen, så du ikke skal gøre andet end at nyde dagen.

 

Brunch ud af huset til særlige arrangementer. F.eks. Barnedåbsbrunch

Brunch bliver traditionelt serveret mellem 9-14, hvilket betyder at det passer godt til mange slags arrangementer. En brunch kan sagtens passe godt til en barnedåb, hvor den rituelle handling ofte foregår på en søndag før middag, og passer derfor ideelt til den typiske brunch. Hvorfor ikke prøve en afslappet brunch som mad til barnedåb, evt. med en brunchbuffet? Så bliver I ikke presset af tiden og kan nyde dagen i jeres tempo. Jeres gæster vil helt sikkert sætte pris på de lækre elementer i en god brunch. Der er naturligvis også mulighed for at få en kok til jeres bryllup, der kan stå for en fantastisk brunch på dagen eller måske dagen efter brylluppet.

 

Brunch er en nyklassiker som alle kan være med på

Brunch er et afslappet koncept med smagfuld mad og god tid til at nyde den. Det handler om at slappe af, mærke roen og forkæle smagsløgene. Ordet kommer, som mange ved, fra sammentrækningen af det engelske breakfast og lunch, og er en sammenblanding af morgenmad og frokost. Det betyder at man tager det bedste fra to måltider og blander dem sammen. Brunch må gerne tage noget tid, og det handler om at forkæle sig selv, både med fantastisk mad, og ved at give sig selv lov til at slappe af sammen med nogle gode mennesker. Med en brunch ud af huset fra chefmade får du ikke kun din egen private kok, du får også serveret maden, samt oprydning og opvask bagefter, så du ikke behøver at bekymre dig om noget.

Brunch image

Udvalgte opslag

Så nemt er det at finde en privat kok

1.

Find menuer og send anmodninger

Udforsk vores store udvalg af kokke og menuer. Send anmodninger på alle dem du synes om.

2.

Kokken accepterer og I bliver enige om detaljerne

Få hurtigt svar fra kokken, og færdigør de sidste detaljer om menuen.

3.

Godkend middagen og glæd dig

Kokken står for indkøb, madlavning, anretning og servering.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024