Bryllup

Inspiration

Bryllup

Kvalitetssikret bryllupsmiddag med chefmade garanti

Med en kok til bryllup fra chefmade er der garanti for at finde lige præcis den gastronomiske oplevelse, som passer til jeres ønsker. Alle vores restauranter er nøje udvalgte med øje for kvalitet og service. Ud fra jeres specifikke ønsker, sætter vi jer sammen med en af vores fantastiske restauranter, der vil sørge for at hele arrangementet forløber som det skal. Det er lige meget om der er tale om et lille intimt bryllup, eller den helt store reception.

Få en utraditionel cocktail oplevelse til jeres bryllup

"Med vores mange forskellige samarbejdspartnere, kan I få en en helt særligt fremstillet drinksmenu, der passer til jeres bryllupsmenu. De dygtige mixologer, parre smagene fra jeres bryllupsmenu, med cocktails der overrasker sanserne, og imponerer jeres gæster. Hvis I vil have et bryllup der skiller sig ud fra mængden, eller vil have noget andet end de klassiske drinks efter bryllupsmiddagen, er cocktails et unikt og spændende valg. I kan selvfølgelig også få street food til jeres bryllup f.eks. med food trucks. Denne løsning er lidt utraditionel men super spændende og med noget for enhver."

Det smukke og unikke bord

Maden til jeres bryllup skal være fantastisk, men hvis borddækningen ikke lever op til de smukke serveringer, er det rigtigt ærgerligt. Med vores samarbejdspartnere kan i få alt hvad hjertet begærer af forskellige festartikler. Mulighederne for at blande elementer og få et unikt udtryk i jeres bryllup, er nærmest uendelige.

Blomster der passer til jeres bryllupsmenu

Udover kok til bryllup, er blomsterne til et bryllup et kapitel for sig. Hver blomst og farve, plus deres sammensætninger, er et sprog der kan sige mange ting. Efeu betyder troskab, men cypress betyder kvaler, sorg og død. Ja, der er ingen der har sagt det skal være let. Få smukke blomster med i pakken, når I arrangerer bryllupsmiddag med chefmade.

Bryllupsmiddag med vinmenu og andre fordele

"Nu tænker I måske: ”Hvad med sammensætningen af vinmenu til maden, og spiritus før og efter?” Bare rolig! I kan selvfølgelig få en speciallavet vin- og spiritusmenu fra en af vores samarbejdspartnere. Hos chefmade har vi, udover den perfekte kok til bryllup, et hav af dygtige samarbejdspartnere. Har I f.eks. forelsket jer i maden fra en helt særlig restaurant eller kok, men mangler et sted at holde det, så har vi ekspertisen og netværket til, at finde det perfekte sted, der passer lige præcis til jeres ønsker."

Bryllupsmenu ud af huset med chefmade er noget helt unikt

En oplevelse med chefmade er en helhedsoplevelse. De restauranter vi arbejder sammen med er kvalitetssikrede, så I kan være sikre på en fantastisk dag. Når I siger ja til hinanden og til en bryllupsmenu med chefmade, siger I ja til en helt ny og revolutionerende form for mad ud af huset. De restauranter og kokke vi arbejder sammen med, er passionerede og professionelle til fingerspidserne. De forstår hvor vigtig bryllupsmenuen er for helhedsoplevelsen, og sætter en ære i at imponere og forkæle jer og jeres gæster.

Kok til bryllup med en af chefmades restauranter

"At stå for mad til et bryllup kan være en nærmest uoverskuelig opgave. Den logistiske maskine der sættes i gang, er fra start til slut i fare for at køre ind i et minefelt. Bryllupsmenuen skal planlægges, der skal købes ind, råvarerne skal forberedes. Hvert element i alle serveringerne, skal have hver deres forskellige behandling. Desuden, skal der på selve dagen laves mad i et tempo, som mange brækker halsen på. Retterne skal serveres med præcision, så intet der skulle være varmt er koldt, og omvendt. Sidst men ikke mindst, skal det se så lækkert og appetitligt ud, at dine gæster ikke kan være i tvivl om, at de er en del af en stor oplevelse. Maden til bryllup, er både et af de vigtigste, og mest komplicerede elementer på den store dag. Her kan det altså virkelig betale sig, at få hjælp udefra. Med en kok til bryllup fra chefmade, er I sikret mod den stress der ligger i, at planlægge den perfekte menu til jeres bryllup alene. At få mad til et bryllup fra en kok, er ikke bare lækkert, det er også nemt. Vi står til rådighed hele vejen, så I kan slappe af på dagen. I skal nemlig føle jer godt tilpas, mens I tæller dagene til den bedste dag i jeres liv. Vi holder jer i hånden hele vejen."

Social dining som bryllupsmenu er populært

Et koncept som social dining er virkelig blevet populært, som mad til bryllup de seneste år. Udover at være en spændende og sanselig madoplevelse, er det også som skabt til at være bryllupsmenu. Den rolige og flydende rytme i serveringerne, giver naturlig anledning til taler og sange. Desuden lægger social dining op til samtale og involvering, på en måde der kan hjælpe gæster, der måske ikke kender hinanden så godt, til hurtigt at falde i snak. Med et social dining koncept, kommer arbejdet med bordplanen til at glide lidt lettere.

Mad til bryllup med kok åbner en verden af smag

"Selvom nogle forbinder bryllup med suppe, steg og is - måske fordi det giver plads til taler og sange - er det absolut ikke den eneste løsning. Der findes heldigvis en masse forskellige slags mad til bryllup. Valgfriheden har aldrig været større. Mad til bryllup med kok er ideelt til jer, der elsker at mixe og matche, og som godt kan lide at udfordre “plejer”. Hvem ved, måske vil et temabryllup med mexicanske eller japanske retter, være lige i jeres ånd? Men frygt ej! Hvis I bare gerne vil have en dygtig, kreativ og professionel kok til at sammensætte en knivskarp bryllupsmenu - som imponerer alle jeres gæster - så kan vi også sagtens hjælpe jer med dét."

Bryllupsmiddag med chefmade

"Jeres bryllup er en dag, I kommer til at huske resten af livet. Det er ikke bare en af de smukkeste dage i jeres liv, det er også en af de vigtigste. Man kan ikke tale om bryllup, uden at tale om mad til bryllup. Når det handler om den store dag, går bryllup og mad - ligesom jer - hånd i hånd. Det er lige meget, om I skal have kanapeer eller 16 serveringer, mad og bryllup har altid hængt sammen. Men det er også en dag hvor forberedelse og planlægning er afgørende for, hvordan dagen bliver. Derfor er det også så vigtigt, at finde de rigtige folk til at sørge for, at alt forløber perfekt. Dagen fortjener at blive så god og mindeværdig som overhovedet mulig. Ikke kun for gæsternes skyld, men for jeres. Det er jeres dag, og I skal nyde den i fulde drag, og være så afslappede og glade som overhovedet muligt. At finde en kok til bryllup, kan føles som en svær opgave. Med chefmade bliver det let. Vi har samlet nogle af landets dygtigste kokke, som står klar til at gøre jeres bryllupsmenu uforglemmelig. Er I endnu ikke nået så langt, eller er interesserede i mad til polterabend kan I kigge her. Der er også inspiration at hente når det handler om mad til venindeaften eller Herremiddagen."

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer