Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Jubilæum

Valget af menu til dit jubilæum spiller en helt central rolle. Uanset dit valg, kan en privat kok hjælpe med alt fra planlægning til opvask. Lad kokken sørge for resten, så du kan nyde jubilæet.

 

 

Få en privat kok til dit jubilæum

Private dining til jubilæum

Du kan også vælge en traditionel sidde-menu og lade gæsterne fokusere på maden. Jeres private kok vil nemlig lave anretninger af høj kvalitet, som fortjener opmærksomhed. Derfor er der et vigtigt valg at træffe i forhold til om det skal være verdenskøkkenet eller et specifikt land, som jubilæet skal smage af. Med menuen Abacus får gæsterne lov at smage på hele verdenen, afhængigt af den aktuelle sæson. Her kan I komme til at smage på trøffel, norske rejer, miso og kinesisk 5 spice i én og samme menu. Det bliver som en lille jordomrejse under jubilæet. Du kan også vælge en menu fra et afgrænset område, for at udforske f.eks. fransk, indisk eller italiensk madtradition. Der er mange muligheder, og du kan vælge dét, som bedst understøtter det jubilæum, som du har i tankerne.

 

Oplev flere kulturer

I sidste ende er det dine ønsker, der former spiseoplevelsen, når du lader mad fra en privat kok danne rammen om det jubilæum, som du skal stå for. Der er nemlig et stort udbud af menuer og temaer, du kan klikke rundt i for at få inspiration. Du kan vælge, at gæsterne udelukkende skal præsenteres for danske råvarer og danske retter.Du kan også vælge samtænkning imellem forskellige kulturer. For eksempel sammenblander menuen Arigató udtrykkene imellem det franske og det japanske køkken. To helt forskellige dele af verdenen spiller sammen i nøje udvalgte tilberedninger. Kaviar, hummerchips og dumplingser kun begyndelsen. Du kan klikke rundt eller tage kontakt for at få input og inspiration til, hvordan menuen skal være i dagens anledning.

 

Det rigtige valg af menu 

Når man skal vælge mad til, eksempelvis et 25 års jubilæum, kan oplagt valg af menuhave karakter af social dining. Det vil lægge op til samtale på kryds og tværs blandt de deltagende. Du kan også vælge en menu, hvor man sidder og får hver sin anretning serveret, hvilket lægger op til formalitet og taler. Først er det godt at beslutte sig for, hvilket samværs-koncept, der skal danne rammen om jubilæet. Derefter kan man vælge specifikke menuer ud fra beslutningen, man har taget om konceptet.

 

Sæt gang i festen med social dining

Hvis du ønsker et livligt event, hvor alle mingler med alle, er det oplagt at vælge et koncept, som for eksempel 2 timers pizza-event. Dette kan være oplagt som mad til 10 års jubilæum eller en reception, da det kan virke mindre formelt. Her bliver bespisningen lavet og serveret løbende, så begivenheden ikke får karakter af et stift og siddende selskab. Der er også flere andre menuer, der har karakter af social dining, hvor man smager anretninger fra de samme tallerkner. Her vil gæsterne dele madoplevelsen på en anden måde, end når de har hver deres tallerken. Til dit jubilæum kan social dining være med til at sætte skub i snakketøjet blandt gæsterne. Og det kan være en fordel, hvis jubilæet er arrangeret som et åbent hus eller lignende, hvor gæsterne kigger forbi inden for en bestemt tidsramme.

 

Du skal ikke tænke på andet end at nyde dagen

Normalt når man er arrangør af en stor begivenhed, såsom et jubilæum, så er der også et stort praktisk arbejde forbundet med dagen. En kilometerlang indkøbsliste, et hav af opvask og en omfattende køkkenrengøring har vi alle prøvet, som led i at arrangere en begivenhed. Til det jubilæum, som du arrangerer, kan du uddelegere alt dette til kokken. Opvask, løbende rengøring, indkøb og tilberedning af råvarer. Servering og præsentation af retterne, bliver der også taget en professionel hånd om. Alt, hvad du skal tænke på er at skabe social stemning, og bare nyde den eksklusive fejring, som et jubilæum nu engang er. En gang imellem må man gerne hive stikket ud, hvad angår det praktiske arbejde, og fokusere rent på velvære og samvær. Få andre til at tage vare på alt det andet, rundt om det jubilæum, som du arrangerer, så du også selv kan få den bedste oplevelse af dagen. Velbekomme!

 

Sæt prikken over i'et med en vinmenu eller din egen signaturdrink

Nu hvor du fylder 40 år, er du forhåbentlig et fantastisk sted i dit liv. Vælger du at fejre din dag med private eller social dining, kan den perfekte vinmenu eller signaturcocktail være med til at sætte prikken over i’et. Den rette vin eller den rette drink vil løfte din restaurantoplevelse til nye højder. Det kan selvfølgelig også være den perfekte måde at starte en vild abefest med manér. Du kan selvfølgelig stå for egne drikkevarer, men mange steder kan du med private og social dining få kreeret den perfekte vinmenu eller din egen signaturcocktail, der passer perfekt til maden eller dit tema.

Uanset hvordan du vælger at fejre din 40 års fødselsdag, håber vi du er blevet inspireret til, hvordan det kan løbe af stablen. Det vigtigste er dog først og fremmest at nyde dagen og nyde at et helt frisk årti ligger for dine fødder – klar til at blive erobret og indtaget med stil.

Jubilæum image

Udvalgte opslag

Så nemt er det at finde en privat kok

1.

Find menuer og send anmodninger

Udforsk vores store udvalg af kokke og menuer. Send anmodninger på alle dem du synes om.

2.

Kokken accepterer og I bliver enige om detaljerne

Få hurtigt svar fra kokken, og færdigør de sidste detaljer om menuen.

3.

Godkend middagen og glæd dig!

Kokken står for indkøb, madlavning, anretning, servering og rengøring.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024