Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Sebastian & Sebastian
Sebastian & Sebastian

Kok

Sebastian & Sebastian

Om Sebastian & Sebastian

Sebastian B og Sebastian F er to passionerede kokke med en stærk baggrund inden for restaurationsbranchen. Deres erfaring tæller blandt andet Kong Hans Kælder**, The Pescetarian, Vandværket og Tisane*, hvor de har opnået dyb indsigt i både det nordiske og franske køkken. Deres madlavning er kendetegnet ved en moderne og smuk præsentation, med fokus på velsmag og kreativ brug af sæsonens bedste råvarer.

Når de tager sig af dit arrangement, kan du forvente en oplevelse, hvor intet er overladt til tilfældighederne. De sørger for, at maden ikke blot smager fantastisk, men også præsenteres på en måde, der løfter hele stemningen til dit selskab.
Med alt fra gratis service og levering til muligheden for at tilkøbe en vinmenu, der er nøje udvalgt til at komplimentere maden, er Sebastian Bach og Sebastian Flores dedikerede til at skabe den bedste oplevelse for dig og dine gæster.
Deres mål er at levere en madoplevelse, der både overrasker og begejstrer, med fuld udnyttelse af råvarerne og en kreativ tilgang til hver eneste ret.

Sebastian & Sebastian

Bog

Priser fra 444 DKK Pr. person

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024