Herreaften

Få en gennemført herremiddag med masser af mandemad

Herreaften

Glem alt om at stå og bøvle med skilt sovs, bløde pomfritter og en kikset dessert. Læn jer tilbage og overlad i stedet alt besværet til vores fantastiske restauranter. Vi står for den perfekte herremiddag, så I kan slappe af, sparke dæk, nyde en god whisky og det gode selskab.

Indbegrebet af en rigtig herremiddag er kvalitet, kraftfulde smage og forædlede råvarer. Chefmade er din garanti for en gennemført smagsoplevelse, hvor der er brugt tid og energi på at hive saft, kraft og smag ud af alle elementerne, så I får den mest mindeværdige aften i godt selskab.

Klar til at bestille? Se alle vores Herreaften restauranter og Herreaften menuer

Menuer med Herreaften tema

Abacus

Mødet mellem de mange smage fra det store verdenskøkkenet. Forenet under de mange gastronomiskerejser, som Gabrielle har været på. Det handler om forbindelsen i …

7 serveringer

1000 kr. / kuvert

Aji Univers

Rising Star på den gastronomiske scene i Danmark. H E B I er et samsurium fra den gastroniskerejse, som køkkenchef Hussein har været på. …

6 serveringer

850 kr. / kuvert

Aji World

Rising Star på den gastronomiske scene i Danmark. H E B I er et samsurium fra den gastroniskerejse, som køkkenchef Hussein har været på. …

4 serveringer

550 kr. / kuvert

Arigatō - 15 Udtryk

Det smukkeste møde mellem det japanske og franske køkken, som viser jer taknemmelighed for den ultimative rejse, som bringes til jer. Wabi Sabi vil …

7 serveringer

1600 kr. / kuvert

5 gode grunde til at holde herremiddag med chefmade

Vis dine kammerater at du holder af dem Koncentrer dig om vittighederne omkring bordet, i stedet for at stå i køkkenet I bestemmer selv, hvornår festen slutter Få et knivskarpt måltid mad som alle vil elske Vi tager opvasken, så I kan slappe af med mad og vin

Forkæl dine bedste venner med en fantastisk herremiddag, med lækker mandemad

Selvom termer som mandemad og herremiddag kan virke som klichefyldte udtryk for, hvordan rigtige mænd spiser, så er der nu alligevel noget unægteligt maskulint over mødet mellem det rå og det tilberedte i en bloddryppende rød bøf med sprødstegt stegeskorpe. I virkeligheden handler det nok mest om ærlighed og enkelthed. Det er universelle størrelser, som er på spil i en herremiddag. Tag f.eks. ilden i en flambering, røgen i en skotsk whisky og de kraftfulde smage, der balancerer i den stille smerte fra en fantastisk peberbøf. Bandet TV2 sang i 1985, at rigtige mænd gider ikke høre mere vrøvl, og det er vel i bund og grund hovedidéen i en veludført herremiddag. Der er ingen unødvendige tillægsord, kun masser af smag og så det allerhøjst nødvendige. På den måde bliver udtrykket rent i sin enkelthed, men stadig sofistikeret i smag og udtryk.

Mad til herreaften er de forædlede råvarers absolute holdeplads

Vi mænd kan efter sigende godt lide enkle ting som læder, øl, vin, kød, bacon, whisky og cigarer. Men hovedbestanddelen i frembringelsen af disse produkter, er den forædling de har været igennem. Det er også kerneværdien i en ordentlig herremiddag. Det kan godt være, at råvarene er enkle men den tid og forberedelse, der ligger i at skabe dybe og sofistikerede smage, er en kunst. Forædling af venskaber tager ligesom forædling af de gode råvarer tid, og kræver noget af en indsats. De bedste venskaber kræver også forarbejde og indlevelse, men ligesom med vin og whisky, bliver de kun bedre med alderen, også selvom de måske ligger og passer sig selv nogle år. Måske er det på tide at tage proppen af venskabsflasken, og nyde de nuancer som tid og forædling fremelsker i en god vennegruppe. Vi står ihvertfald klar til at sørge for, at jeres herremiddag bliver fyldt med lækker mandemad og gode solide retter.

Du behøver ikke være en rigtig mand for at sætte pris på en god herremiddag

Vi vil ikke foreslå dig at finde svaret på, hvad en rigtig mand er på nettet. Skulle du nu alligevel have forvildet dig ind på Google og søgt efter svar, finder du hurtigt ud af (ligesom os), at der i dén grad er delte meninger om den sag. Gennemgående kan vi sige, at en rigtig mand fælder træer mens han skifter bleer, græder uden at tude, og er behåret og alligevel veltrimmet. Det er derfor meget svært at finde et entydigt svar på, hvad en rigtig mand er.

Valget er frit - Få en herremiddag menu som passer til jeres herreaften

Men det betyder jo så heldigvis, at man selv bestemmer. Og det gør du også, når du får mad til herreaften med chefmade. Det behøver nemlig ikke at være et blodbad af rødt kød, tyk og kraftig bearnaise og sprøde fritter. Det kan sagtens være alt muligt andet. Som jeg skrev tidligere, handler det faktisk mest om kvaliteten og håndværket. Det handler ikke om mest kød, men bedst kød. Det enkle håndværk og modsatrettede størrelser, som forholdet mellem salt og fersk, skaber smagfulde helhedsoplevelser. Vores kokke er mestre i at jonglere med smage, teksturer og dufte. De er i sandhed den moderne verdens alkymister, der skaber guld af de fire elementer: Jord, luft, ild og vand. Den form for gastronomi, i sin umiddelbare form, er så simpel, og har derfor evnen til at blive sublim.

Find det fælles fodslag frem - Genfind de gamle glæder med gutterne

Når mænd mødes, er det ofte omkring et projekt. Det behøver ikke være et stort projekt, som at bygge et hus eller fælde et træ. Det kan også sagtens være, at man mødes omkring det lokale fodboldhold og de opture og nedture, der følger med at være fan. Det går endda helt ned til, at samles om grillen med en øl i hånden, eller også går vi ud i indkørslen og sparker lidt til dækkene på en ny bil. Der skal så lille en undskyldning til, men den skal alligevel helst være der. Uden noget at binde det op på, kan vi mænd have svært ved at åbne op. Med en social dining bliver madoplevelsen det projekt vi samles om. Når sanserne vækkes med maden, får I fælles fodslag til at komme tættere på hinanden, uden at det bliver akavet.

Kør herremiddagen i mål med social dining

En ting er at få maden lavet af en professionel kok til jeres herremiddag. En helt anden ting er at skabe den stemning, som klæder jeres herremiddag. En god måde at iscenesætte jeres herremiddag, er med social dining. Social dining er et delemadskoncept, som lægger op til en hyggelig stemning, med plads og tid til at nyde samværet og den gode mad. De fleste mænd vil nok vrænge på næsen af udsigten til, at skulle dele deres mad med nogen, selv deres bedste venner. Men i social dining er der mange serveringer med flere retter, og de kommer i et godt og jævnt tempo, så I kan fordybe jer i samtalen, og samtidig nyde de mange smagsoplevelser, der kommer på bordet i løbet af aftenen.

Gode ideer til en herreaften - Giv plads til den sofistikerede hulemand

En herreaften, med god solid mandemad, er en kærkommen chance for at mødes i gamle venners lag. I en travl hverdag glemmer vi ofte at passe på os selv. Heldigvis har vi vores venner, som altid kan stive os af og give os noget af os selv tilbage igen, når vi føler vi har mistet det. At holde en god herreaften med god mandemad, er at drage omsorg for vores venner. Vi kan som sagt have svært ved at vise vores følelser, så de kommer ofte til udtryk på andre måder end gennem tale. Et hårdt klap i ryggen, en joke og en saftig bøf betyder jeg elsker dig på mandesprog.

Klar til at bestille? Se alle vores Herreaften restauranter og Herreaften menuer

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade