Konfirmation

Lej en kok til konfirmation og få fantastiske konfirmationsmenuer

Konfirmation

Konfirmationen er en velkomst til de voksnes rækker, men overgangen sker selvfølgelig ikke på en dag. Det er et nyt kapitel i livet, ikke bare for konfirmanden, men også for forældrene. Få konfirmationsmenu fra chefmade, brug din energi på at nyde dagen, og øv dig allerede nu i at give slip på lidt af ansvaret.

Med en konfirmationsmenu fra chefmade får I en velsmagende og gastronomisk helhedsoplevelse, der danner rammerne om en fantastisk fest. Lad os stå i køkkenet og nyd friheden til at opleve dagen fuldt ud med konfirmanden.

Klar til at bestille? Se alle vores Konfirmation restauranter og Konfirmation menuer

Menuer med Konfirmation tema

2 Timers Pizza Event

Et 2 timers arrangement med Oles Pizza på hjul. De kommer med hele setuppet og laver de mest fantastiske sprøde og saftige pizzaer til …

5 serveringer

375 kr. / kuvert

6 Smukke Serveringer

En lækker menu sammensat af Bornholms og Læsøs bedste råvarer. Det er 6 serveringer som tager dig igennem store dele af det nordiske køkken …

6 serveringer

795 kr. / kuvert

Basso Italiano

En klassisk italiensk sammensætning af serveringer, som blandt andet indeholder pasta Carbonara og Tiramisu til dessert. Drøm dig varmere himmelstrøj og velbekomme.

5 serveringer

635 kr. / kuvert

Big Inspiration

Med Den Store Inspiration får du lov til at opleve nogle af de retter, som blev speciallavet til Bocuse d'Or. Du vil få serveret …

8 serveringer

1950 kr. / kuvert

Kvalitetssikrede konfirmationsmenuer med chefmade garanti

Bare rolig! Hos chefmade står vi klar til, at tage den store opgave med maden til konfirmationen, af dine tunge skuldre. Fokusér på talerne, sangene og gæsterne, og lad chefmade stå for en ekstraordinær konfirmationsmiddag. I samarbejde med vores restauranter skræddersyr vi menuen lige efter jeres ønsker, og det kan også inkludere vinmenu og andet ønsket spiritus. Kun fantasien sætter grænser. I kan f.eks. fejre konfirmanden med en brunch ud af huset Slip for planlægning af middagsoplevelsen både før, under og efter konfirmationen. I skal bare møde op, og nyde en dejlig dag i selskab med konfirmanden og gæsterne. Bagefter tager kokken opvasken, og efterlader køkkenet skinnende rent.

5 gode grunde til at vælge en konfirmationsmenu med mad fra chefmade

Få en fantastisk konfirmationsmenu der gør alle glade Giv dig selv lov til at nyde dagen i fulde drag Få en smagsoplevelse der gør dagen endnu mere mindeværdig Hos chefmade har vi mange samarbejdspartnere, vi har en verden af tilvalg Med kok til konfirmation, behøver du nærmest ikke se indersiden af køkkenet Send os en helt uforpligtende forespørgsel, så kan vi sammen finde den rigtige kok til konfirmationen!

Mad til konfirmation må gerne være noget særligt

En konfirmation er en stor, og skelsættende oplevelse i livet. Både for barn og forældre. Selv om dagens hovedperson altid vil være den lille baby, som du holdt i armene for 13-14 år siden, så er dagen et symbolsk farvel til børnelivet, og en indtræden i de voksnes rækker. En både festlig, og til tider melankolsk dag. Det er formentligt første gang, dit barn skal være aktiv hovedperson til en fest af den størrelse. Måske er det også første gang, der skal købes et jakkesæt, eller måske den første festkjole? Det er højst sandsynligt også første gang, konfirmanden skal tale til en større forsamling. Det er på mange måder en tid i livet, hvor der for første gang sker mange voksne ting. Så hvorfor ikke holde festen med manér, og få en konfirmationsmenu med mad fra en professionel kok til konfirmationen? En spændende og moderne måde at få en lækker konfirmationsmenu er med social dining Med en professionel kok til konfirmation, imponerer du ikke bare dine gæster, og giver dit barn en voksen oplevelse, du giver også dig selv plads til at tænke på alt det andet praktiske. Der skal skrives taler og sange, der skal købes gaver, og bordplanen skal gå op. Alt dette fylder også rigtig meget på dagen. Giv dig selv friheden til, at opleve den store dag, og være i den med din fulde opmærksomhed. Helt fra smilene og glæden, over til lommetørklædet og tårerne, hen til den forløsende latter. Med en kok til konfirmation med chefmade, vil I ærgre jer over at I ikke kendte os da I skulle have mad til barnedåb, og se frem til at bruge os når I skal have mad til studentergilde.

Mad til konfirmation - Med en kok til konfirmation kan meget lade sig gøre

En konfirmation er et overgangsritual. Derfor er det også en dag, hvor man ofte lægger noget ansvar over på konfirmanden. Der skal siges velkommen, tak for gaverne og måske også holdes en lille tale. Eftersom det er konfirmandens dag, bliver de ofte taget med i beslutningsprocessen om konfirmationsmenuer. Når de unge mennesker inddrages i, hvad I skal have af mad til konfirmationen, kan det godt give koldsved på panden, og urolig søvn, med dertilhørende drømme om røde pølser eller slatten pizza.

Konfirmationsmenuer der gør alle glade

Frygt ej! Hos chefmade har vi noget for enhver smag. Overvej f.eks. en konfirmationsmenu med ægte italienske stenovnspizzaer der kommer ud af ovnen, rygende varme og enormt smagfulde. Eller hvad med gourmet hotdogs hvor der virkelig er leget med, hvad en hotdog kan. Måske en helstegt pattegris med sprødt skind og lækkert tilbehør, er lige hvad havefesten mangler. Måske går I all-in, og beslutter jer for michelinstjerner? Mulighederne for mad til konfirmationen er mange, og med chefmade er kvaliteten altid i top. Lad det legesyge og det voksne mødes i maden, på en dag hvor dit barn går fra barndommen til voksenlivet. Hvad end I ønsker af mad til konfirmationen, er chefmade klar til at få konfirmationsmenuen til, at gå op i en højere enhed. Vi sidder klar til at gøre dagen så mindeværdig, som overhovedet mulig. I kunne også overveje at få food trucks ud til havefesten og lave lækker street food for enhver smag.

Kok til Konfirmation - Vi dækker Sjælland, Jylland og Fyn

Det er lige meget om det er København, Århus, Aalborg eller Odense. Vi kan ikke alene matche jeres forventninger, med den helt rigtige kok til konfirmationen, vi kan også hjælpe jer med den helt særlige lokalitet. Vi samarbejder med mange forskellige aktører, og kan derfor hjælpe jer hele vejen mod den store dag. Vi har f.eks. flere samarbejdspartnere der kan stå for alt hvad hjertet kan begære af service, tallerkener og glas, som passer til jeres særlige konfirmationsmenu.

Mad ud af huset, eller mad ind i huset

Nu tænker du måske: Ja, ja, lad nogle andre stå for maden til konfirmationen. Det har jeg da set før. Men en chefmade oplevelse, er meget mere end bare mad ud af huset. Vi tager restaurantoplevelsen, og flytter den ind til jeres fest. Maden bliver lavet på stedet, af professionelle kokke, med finesse og kvalitet. Det er ikke bare en madoplevelse, det er en helhedsoplevelse. Med chefmade går konfirmationsmenuen op i en højere enhed.

Klar til at bestille? Se alle vores Konfirmation restauranter og Konfirmation menuer

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade