Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Lej en kok i

Chefmade har mere end menuer som kan laves ved dig i og omegn - Vores kokke laver også gerne en skræddersyet menu efter dine ønsker. Send blot en forespørgsel og få et uforpligtende tilbud.

Menutype

Skovmøllen sæsonmenu
Skovmøllen
Skovmøllen sæsonmenu
Skovmøllen sæsonmenu
Skovmøllen

5,0 (4)

795 DKK / Person

3 Retter

Sæson skræddersyet menu
Sæson (Tobias Vasant)
Sæson skræddersyet menu

Dansk

Fransk

Nordisk

Sæson skræddersyet menu
Sæson (Tobias Vasant)

5,0 (8)

600 DKK / Person

0 Retter

Sæson Ultimate
Sæson (Tobias Vasant)
Sæson Ultimate
Sæson (Tobias Vasant)

5,0 (8)

1.400 DKK / Person

0 Retter

Store Sæson-6 serveringer
Sæson (Tobias Vasant)
Store Sæson-6 serveringer
Store Sæson-6 serveringer
Sæson (Tobias Vasant)

5,0 (8)

895 DKK / Person

6 Retter

Lille Sæson 4 serveringer.
Sæson (Tobias Vasant)
Lille Sæson 4 serveringer.

Dansk

Fransk

Nordisk

Lille Sæson 4 serveringer.
Sæson (Tobias Vasant)

5,0 (8)

595 DKK / Person

4 Retter

Den Lille Menu
Oliver
Den Lille Menu
Den Lille Menu
Oliver

5,0 (48)

950 DKK / Person

7 Retter

Den Store Menu
Oliver
Den Store Menu
Den Store Menu
Oliver

5,0 (48)

1.325 DKK / Person

10 Retter

Cowboymenu
Oliver
Cowboymenu
Oliver

5,0 (48)

395 DKK / Person

1 Retter

Skræddersyet Bryllups Menu
Niklas
Skræddersyet Bryllups Menu
Niklas

4,0 (72)

650 DKK / Person

3 Retter

Exclusive
Niklas
Exclusive

Dansk

Fransk

Exclusive
Niklas

4,0 (72)

1.125 DKK / Person

6 Retter

Skræddersyet Menu
Niklas
Skræddersyet Menu
Niklas

4,0 (72)

1.300 DKK / Person

5 Retter

Experience Menu
Niklas
Experience Menu
Experience Menu
Niklas

4,0 (72)

750 DKK / Person

3 Retter

Skræddersyet Sommermenu
Niklas
Skræddersyet Sommermenu
Niklas

4,0 (72)

800 DKK / Person

5 Retter

Signature
Niklas
Signature

Dansk

Fransk

Signature
Niklas

4,0 (72)

1.710 DKK / Person

8 Retter

Deluxe
Niklas
Deluxe

Dansk

Fransk

Deluxe
Niklas

4,0 (72)

925 DKK / Person

5 Retter

HÂIDAN Experience
Gabriele
HÂIDAN Experience

Kinesisk

Nordisk

Michelin Guide
HÂIDAN Experience
Gabriele

5,0 (8)

750 DKK / Person

6 Retter

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på +45 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.